Champions League-duel Rangers-Ajax in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) zijn deze week de duels van de Nederlandse voetbalclubs in de Europese competities live te volgen.

Dinsdagavond 1 november treedt Ajax in het Schotse Glasgow in de Champions League (poule A) om 21.00 uur aan voor de uitwedstrijd tegen Glasgow Rangers. Ook de andere pouleduels in de Champions League zijn woensdagavond te volgen bij El Fuego. De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s