Temperaturen rond Nerja gaan iets naar beneden

NERJA – Er lijkt een einde te komen aan de hoge gemiddelde dagtemperaturen rond Nerja. Waar het kwik de afgelopen week nog regelmatig opliep naar waarden boven de 25 graden Celsius, ziet het er naar uit dat de gemiddelde dagtemperatuur rond Nerja deze week blijft steken op circa 22 graden.

Dit verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun jongste weersvoorspellingen voor de Axarquía-regio, waartoe onder meer Nerja, Frigilana en Torrox behoren. Voor maandag 31 oktober en dinsdag 1 november voorzien de weerkundigen nog een gemiddelde dagtemperatuur van 24 graden, de dagen daarna loopt deze iets verder terug in de voorspellingen.

Ook zal er de komende week sprake zijn van relatief veel bewolking, waaruit overigens geen neerslag wordt verwacht. De wind wordt de komende week ingeschat op zwak tot matig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s