Twaalfde speelronde Eredivisie te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de twaalfde speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Heerenveen en FC Utrecht openen zaterdagmiddag 29 oktober (aanvang 16.30 uur) in Heerenveen met hun onderlinge duel de dertiende speelronde. Ook op zaterdag staan de wedstrijden Sparta-Fortuna (aftrap 18.45 uur) en Go Ahead Eagles-Excelsior (21.00 uur) op de rol.

Een dag later, zondag 30 oktober, speelt Emmen vanaf 12.15 uur tegen FC Groningen. PSV neemt het in Eindhoven op tegen NEC (14.30 uur) en FC Twente speelt om dezelfde tijd in Enschede een thuiswedstrijd tegen RKC. De voetbalzondag wordt afgesloten in Alkmaar, waar AZ vanaf 16.30 uur in actie komt tegen Volendam.

Daarnaast zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondag 30 oktober (aftrap 16.15 uur) in het stadion La Rosaleda een thuiswedstrijd tegen het Baskische Eibar voor de Spaanse Segunda División. Het Andalusische Granada CF werkt voor dezelfde competitie op zondagavond 30 oktober vanaf 18.30 uur een uitwedstrijd af tegen Cartagena.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s