Film Elvis draait in Centro Cultural Nerja

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 30 oktober in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Elvis´ van de regisseur Baz Luhrmann vertoond. Deze Australische productie uit 2022 is te zien in de originele Engelse uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze film zijn er voor Austin Butler en Tom Hanks. De vertoning begint om 17.00 uur en duurt ruim twee en een half uur uur. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s