Dagtrip naar Gibraltar vanaf Fitzgerald´s Bar in Nerja

NERJA – Vanaf Fitzgerald´s Bar in Nerja is het maandag 24 oktober mogelijk een dagtrip per bus te maken vanuit Nerja naar Gibraltar. De tocht kost 25 euro per persoon, met als opstapplaats Fitzgerald´s Bar aan het Parque Verano Azul bij de entree van Nerja.

Het vertrek per bus staat gepland om 07.30 uur, de terugreis naar Nerja begint om 23.00 uur. Het meebrengen van een paspoort is vereist. Opgeven voor de trip kan telefonisch via het nummer +34 693 700 810.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s