Elfde speelronde Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de elfde speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Feyenoord speelt zaterdagmiddag 22 oktober vanaf 16.30 uur een thuiswedstrijd in Rotterdam tegen Fortuna Sittard, Ajax treedt om 18.45 uur in Waalwijk aan voor een uitwedstrijd tegen RKC. Later op die avond staat de wedstrijd Vitesse-Emmen (aanvang 20.00 uur) op de rol.

Op zondag 23 oktober wordt om 12.15 uur in Rotterdam afgetrapt voor de wedstrijd Excelsior-AZ. NEC ontmoet die dag vanaf 14.30 uur in Nijmegen Go Ahead Eagles, op hetzelfde tijdstip beginnen ook FC Groningen-PSV en Cambuur-FC Twente. FC Utrecht neemt het om 16.45 uur op tegen Sparta, de voetbalzondag wordt vanaf 20.00 uur afgesloten met de wedstrijd tussen Volendam en Heerenveen.

Daarnaast zijn er bij El Fuego dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s