Verkiezing tot Reina de la Feria de Nerja

NERJA – De jaarlijkse verkiezing tot Reina de la Feria de Nerja (koningin van het jaarlijkse stadsfeest) vind dit jaar plaats op zaterdag 8 oktober in de gemeentelijke feesttent op het Plaza d´España in het centrum van Nerja. Daar wordt rond 22.30 uur bekend gemaakt wie van de twaalf kandidaten dit jaar de titel heeft gewonnen.

Het Feria de Nerja staat dit jaar van zaterdag 8 tot en met woensdag 12 oktober op het programma, waarbij het Carabeo-parkeerterrein dienst doet als kermisterrein. De twaalf kandidaten worden vooraf aan het publiek gepresenteerd tijdens een foto-expositie in de Sala Mercado (aan de Plaza Ermita), die de komende week dagelijks toegankelijk is tussen 10.00-14.00 en 18.00-20.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s