Granada CF komt niet langs SD Huesca

GRANADA – In het eigen voetbalstadion Nuevo Las Cármenes is Granada CF er in de achtste competitieronde voor de Spaanse Segunda División niet in geslaagd zich te ontdoen van tegenstander SD Huesca. Ondanks een duidelijk veldoverwicht van de thuisclub slaagden beide ploegen er zondagavond 2 oktober niet in tot scoren te komen: 0-0.

Granada CF eindigde de wedstrijd met tien spelers, nadat Erick Cabaco diep in blessuretijd (92ste minuut) met een rode kaart van het veld werd gestuurd. Mede door dit gelijkspel bezet de Andalusische formatie nu de zevende plaats op de ranglijst met dertien punten uit acht duels. In dezelfde competitie staat Málaga CF nu 21ste en voorlaatste met vijf punten uit acht duels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s