Celia Flores opent nieuw seizoen in Centro Cultural

NERJA – Het nieuwe seizoen (2022/2023) in het Centro Cultural Villa de Nerja wordt vrijdagavond 30 september geopend door de lokale artieste Celia Flores. De show in het theater aan de Calle Granada 45 in de binnenstad begint om 20.00 uur.

Deze eerste voorstelling van het nieuwe seizoen is gratis toegankelijk onder het motto ´vol=vol´. Het theater van Nerja gaat het 24e seizoen in met een programma aan in totaal dertig theater-, muziek- en dansshows. De programmering van het Centro Cultural Villa de Nerja is te volgen via de website http://www.mientrada.net/eventos/categoria/centro-cultural-villa-de-nerja/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s