Hardloopwedstrijd Carrera Urbana Feria de Nerja door binnenstad

NERJA – De lokale atletiekvereniging Nerja Atletismo houdt op zondag 2 oktober de traditionele hardloopwedstrijd Carrera Urbana Feria de Nerja (65ste editie) en de Trofeo Marcha Villa de Nerja, de 37ste editie van een (snel)wandelevenement, in de binnenstad van Nerja.

Beide evenementen staan in het kader van het jaarlijkse Féria de Nerja. De Carrera Urbana (afstand tien kilometer) start om 10.00 uur, de Trofeo Marcha Villa de Nerja gaat over vijf kilometer en begint zondag 2 oktober om 11.45 uur. De start en aankomst voor beide evenementen ligt op het Balcón de Europa. De organisatie is in handen van de lokale atletiekclub Nerja Atletismo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s