Schoonmaakactie strand van Burriana

NERJA – Met de schoonmaakactie ´ 1m2 por las playas y los mares´ heeft het Spaanse Rode Kruis op zaterdag 24 september een milieubewustzijnscampagne gelanceerd op het strand van Playa Burriana in Nerja.

Tussen 09.30 en 11.00 uur wordt dan door vrijwilligers het strand ontdaan van al het plastic en andere milieuonvriendelijke voorwerpen. Iedereen kan aan de schoonmaakactie deelnemen, gegadigden wordt gevraagd zich vooraf aan te melden bij de EHBO-post op het strand dat als vertrekpunt zal dienen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s