Granada CF in slotfase langs Mirandés

GRANADA – Na twee verliespartijen op rij in de voetbalcompetitie voor de Spaanse Segunda División herstelde het Andalusische Granada CF zich zaterdagavond 17 september met een zwaarbevochten zege in het eigen Nuevo los Cármenes-stadion op Mirandés: 2-1.

De voormalig koploper (Granada stond na drie competitieronden met evenzovele zeges alleen aan de leiding, red.) had daarbij wel de handen vol aan het taaie Mirandés. Op slag van rust slaagde Myrto Uzini er met een treffer in het veldoverwicht van de thuisclub tot uitdrukking te brengen maar de bezoekers vochten zich direct na de pauze terug in de wedstrijd met een doelpunt van Raúl García de Haro: 1-1. Pas een kwartier voor tijd nam Granada met een tweede treffer van Uzini definitief afstand van Mirandés: 2-1.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s