Europese duels Feyenoord en AZ te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalduels in de tweede ronde van zowel de Europa League als de Conference League zijn donderdagavond 15 september in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

Feyenoord komt donderdagavond op eigen terrein in Rotterdam voor de groepsfase in de Europa League in poule F in actie tegen het Oostenrijkse Sturm Graz, de wedstrijd begint om 18.45 uur. Voor de UEFA Conference League wacht AZ een thuiswedstrijd tegen FC Vaduz uit Liechtenstein. Ook dit duel begint om 18.45 uur. De wedstrijd in de Europa League tussen Arsenal en PSV is vanwege het recente overlijden van de Britse koningin uitgesteld en verplaatst naar donderdag 20 oktober.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s