Overdekt zwembad van Nerja winterklaar gemaakt

NERJA – Het overdekte zwembad van Nerja, boven de atletiekbaan aan de N-340 ter hoogte van het hotel Nerja Club, heeft in de maanden juli en augustus een kleine renovatie ondergaan om het zwembad geheel klaar te maken voor het komende winterseizoen.

In de werkzaamheden heeft de gemeente Nerja een bedrag geïnvesteerd van 5.249 euro. Daarvoor werden vooral de voegen tussen de tegels vernieuwd aangezien deze in slechte staat verkeerden. Ook werden alle machines nagelopen en waar nodig gerepareerd.

De jaarlijkse reeks aan cursussen wordt op maandag 19 september hervat met onder meer  zwemcursussen voor zwangere vrouwen en baby´s, kinderen, ouderen en therapeutisch zwemmen. Met ingang van die dag is het bad de komende maanden geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 tot 23.00 uur, op zaterdagen van 09.00 tot 20.00 uur en op zondagen van 10.00 tot 14.00 uur. Meer informatie is verkrijgbaar via het telefoonnummer +34 951 322 085.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s