Pak slaag voor Granada CF

EIBAR – De Andalusische voetbalformatie Granada CF heeft maandagavond 12 september in de vijfde speelronde voor de Spaanse Segunda División een ferm pak slaag gekregen bij en tegen SD Eibar. De Baskische thuisclub was heer en meester in het onderlinge duel en won met ruime cijfers: 4-0.

In de eerste helft kon Granada de schade nog beperken tot één tegentreffer (25ste minuut, maker Matheus Pereira da Silva) maar in de tweede wedstrijdhelft had de voormalig koploper geen weerwoord op de dadendrang van de thuisclub. Álvaro Tejero (69ste minuut), Juan Diego Molino Martínez (71ste minuut) en Jon Bautista (vijf minuten voor tijd) voltrokken het vonnis over de opponent: 4-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s