Champions League-duel Liverpool-Ajax in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) zijn deze week de duels van de Nederlandse voetbalclubs in de Europese competities live te volgen.

Dinsdagavond treedt Ajax in Engeland om 21.00 uur aan voor de uitwedstrijd tegen het Engelse Liverpool. Ajax won vorige week het eerste duel in poule A eenvoudig, de Schotse Rangers van de Nederlandse trainer Giovanni van Bronckhorst werden met ruime cijfers verslagen: 4-0. Voor Liverpool liep het eerste duel in de poule uit op een teleurstelling: in Italië werd ruim verloren van Napoli: 4-1.

Ook de andere pouleduels in de Champions League zijn dinsdagavond te volgen bij El Fuego. De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen bij El Fuego.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s