Wederom verlies voor Málaga CF

MALAGA CF – Voetbalclub Málaga CF ging zondagmiddag 4 september in het eigen La Rosaleda-stadion opnieuw onderuit in de strijd om de competitie voor de Segunda Divisón. Het bezoekende Albacete pakte de winst met 1-2 en nam daarmee tegelijkertijd de koppositie over van Granada CF, dat met 1-0 verloor bij FC Andorra.

De blauw-witte Andalusische formatie incasseerde al vroeg in de wedstrijd twee tegentreffers en kwam die klap niet meer te boven, ondanks een duidelijk veldoverwicht. Higinio Marín Escavy liet al na vijf minuten de openingstreffer noteren voor Albecete, Manuel Fuster Lázaro verdubbelde de marge amper twee minuten later: 0-2.

Málaga nam daarna wel het initiatief en verkleinde de achterstand in de achttiende minuut (treffer van Alberto Escassi) maar zag geen kans de schade volledig te repareren hetgeen resulteerde in een 1-2 eindstand. Het betekende de derde verliespartij voor Málaga in vier speelronden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s