Granada CF verspeelt koppositie

ANDORRA LA VELLA – In de voetbalcompetitie voor de Spaanse Segunda División is het Andalusische Granada CF in de vierde speelronde op zondag 4 september tegen de eerste nederlaag van dit seizoen aangelopen. In de uitwedstrijd tegen FC Andorra werd het door een vroege tegentreffer 1-0, waarmee een einde kwam aan de ongeslagen status van Granada en tevens de koppositie werd verspeeld.

In het dwergstaatje nam de thuisclub al na zes minuten een vroege voorsprong via een treffer van Iván Gil. Granada kwam er in Andorra niet echt aan te pas en zag geen kans iets aan de snelle achterstand te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s