Vliegtuigshow boven Torre del Mar

TORRE DEL MAR – In het luchtruim boven de kustplaats Torre del Mar wordt zondag 11 september de vliegtuigshow ´Festival Aereo Internacional Torre del Mar´ gehouden. Het jaarlijkse evenement, dat dit jaar toe is aan de zevende editie,  begint rond de klok van 11.00 uur.

Eerdere edities van de spectaculaire show werden vanaf de stranden rond Torre del Mar bijgewoond door meer dan 300.000 toeschouwers. Demonstraties met gevechtsvliegtuigen, historische vliegtuigen, stuntvliegtuigen en helikopters zijn daarbij vanaf 11.00 uur te zien in bij het luchtruim boven Torre del Mar (circa twintig kilometer onder Nerja gelegen). Het festival is gratis toegankelijk en duurt tot circa 15.30 uur.

Meer info over aanvangstijden en het programma is te vinden op de website: http://www.festivalaereotorredelmar.com/ .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s