Wedstrijden uit vijfde ronde Eredivisie te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de vijfde speelronde voor de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja grotendeels te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana aan de linkerkant). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Fortuna neemt het vrijdagavond 2 september in Sittard vanaf 20.00 uur op tegen FC Utrecht. Een dag later, zaterdag 3 september, speelt titelverdediger Ajax vanaf 16.30 uur in Amsterdam tegen Cambuur en komt FC Twente vanaf 18.45 uur in Enschede in actie tegen PSV. Later die avond spelen Sparta en Volendam (Rotterdam, aanvang 20.00 uur) en Go Ahead Eagles en Feyenoord (Deventer, aftrap 21,00 uur) tegen elkaar.

De vijfde competitieronde wordt op zondag 4 september afgesloten met de duels RKC-Excelsior (12.15 uur), Emmen-AZ (14.30 uur), Heerenveen-NEC (eveneens 14.30 uur) en FC Groningen-Vitesse (16.45 uur).

Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagmiddag 4 september (aftrap 16.15 uur) een thuiswedstrijd tegen Albacete in de Segunda División. Het Andalusische Granada CF komt in dezelfde competitie op dezelfde dag om 14.00 uur in actie voor een uitwedstrijd bij en tegen FC Andorra.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s