Trio Masque bij Robert’s Top in Almuñécar

ALMUNECAR – Bij bar/restaurant Robert’s Top in Almuñécar staat vrijdagavond 2 september een optreden geprogrammeerd van het Trio Masque. Het optreden begint rond 22.30 uur en duurt tot even na middernacht.

Het Trio Masque brengt zogeheten ´funky worldmusic´ ten gehore en bestaat uit Spike Evans (gitaar), Russel Roberts (drum en gitaar) en Christine Quayle (zang, fluit, saxofoon). De bar is gevestigd aan de Calle Livry Gargan 1 in de kustplaats Almuñécar, een kleine twintig kilometer boven Nerja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s