Dagtrip naar Gibraltar met CID Nerja

NERJA – De Club Internacional Nerja, een sociale en culturele organisatie die zich onder meer bezig houdt met het organiseren van trips vanuit Nerja, heeft voor woensdag 14 september een dagtrip per bus uitgezet vanuit Nerja naar Gibraltar.

De tochten kosten 25 euro per persoon, met opstapplaatsen op diverse punten in Nerja. Leden van de Club Internacional Nerja  betalen twintig euro per persoon.  Het vertrek per bus staat gepland om 07.15 uur, de terugkeer in Nerja wordt verwacht rond 17.30 uur.

De Club Internacional de Nerja kan op Facebook worden gevonden onder de naam ‘cidnerja’, emailadres voor meer informatie: clubinternacionaldenerja@outlook.com . Het meebrengen van een paspoort is vereist. Opgeven voor de trip is mogelijk bij de Club Internacional de Nerja aan de Calle San Juan 42 op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur.

Een gedachte over “Dagtrip naar Gibraltar met CID Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s