Inhaalduels Eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De drie inhaalwedstrijden voor de Nederlandse Eredivisie zijn woensdag 31 augustus en donderdag 1 september in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

PSV speelt woensdagavond 31 augustus (aanvang 18.45 uur) in Eindhoven een thuiswedstrijd tegen FC Volendam, FC Twente komt dezelfde avond vanaf 21.00 uur in de Grolsch Veste van Enschede in actie tegen Excelsior. Een dag later (donderdagavond 1 september) werken AZ en NEC vanaf 20.00 uur in Alkmaar hun inhaalwedstrijd af.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s