Herstel van toeristische sector in Nerja zet door

NERJA – Het herstel van de toeristische sector in Nerja, na de enorme dreun die de branche kreeg te verwerken als gevolg van de Corona-crisis, gaat veel sneller dan verwacht. Na eerdere oplevingen in de maanden juni en juli kende Nerja in augustus een hotelbezettingsgraad van 91,31 procent, hetgeen veel hoger is dan waarop vooraf door deskundigen was gehoopt.

Nerja is daarbij toonaangevend voor het herstel in de Axarquía-regio, waar ook plaatsen als Torrox en Frigiliana voorop lopen op de weg naar volledig herstel. Een en ander blijkt uit deze week gepubliceerde cijfers van de Asociación de Empresarios Hoteleros de la Costa del Sol (AEHCOS).

Nerja, Balcón de Europa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s