Granada CF verstevigt koppositie

GRANADA – In de voetbalcompetitie voor de Spaanse Segunda División heeft het Andalusische Granada CF maandagavond 29 augustus de koppositie na drie speelrondes verstevigd. In het eigen Nuevo Los Cármenes-stadion werd het tweede team van het bezoekende Villareal CF met 3-0 geklopt.

De thuisclub liet maandagavond vanaf het eerste fluitsignaal de bedoelingen zien en nam al in de eerste minuut een 1-0 voorsprong via Myrto Uzuni. Tien minuten later verdubbelde dezelfde speler de voorsprong door de bal vanaf de strafschopstip succesvol binnen te schieten. Villareal liet zich niet uit het veld slaan door de vroege tegentreffers en bood fel weerstand tegen de lijstaanvoerder. Een derde treffer van Uzuni (wederom via een benutte strafschop) maakte acht minuten voor tijd echter een einde aan alle illusies van de bezoekende ploeg: 3-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s