Pak slaag voor Málaga CF in eigen huis

MALAGA – De Andalusische voetbalclub Málaga CF is het nieuwe voetbalseizoen in de Spaanse Segunda División slecht begonnen. Vorige week werd de eerste competitiewedstrijd (uit tegen Burgos) nipt met 1-0 verloren, maandagavond 22 augustus legde het bezoekende UD Las Palmas in het stadion La Rosaleda van Málaga op pijnlijke wijze de huidige tekortkomingen bloot: 0-4.

Toch wist de thuisclub vooral in de eerste helft goed weerwerk te bieden, waarbij Málaga zelfs een licht veldoverwicht had. Een doelpunt van Las Palmas in de laatste minuut voor de rust, gemaakt door Óscar Francisco García Quintela, betekende echter een keerpunt in de wedstrijd.

In de tweede helft kwam Málaga er niet meer aan te pas en liepen de bezoekers via Marc Cardona (56e minuut), Álvaro José Jiménez Guerrero (70e minuut) en Marvin Park (één minuut voor het einde van de wedstrijd) uit naar een riante 0-4 overwinning.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s