Tweede speelronde eredivisie-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de tweede speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen.

Vrijdagavond 12 augustus speelt Excelsior vanaf 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Zaterdagavond 13 augustus ontmoet Go Ahead Eagles in de Deventer Adelaarshorst het Eindhovense PSV (aanvang 18.45 uur), later die avond staan FC Utrecht-Cambuur, FC Emmen-RKC (beide duels beginnen om 20.00 uur) en Feyenoord-Heerenveen (vanaf 21.00 uur) op de rol.

De zondagse speelronde wordt om 12.25 uur geopend met Volendam tegen NEC. Daarna volgen de duels FC Twente-Fortuna Sittard, Ajax-FC Groningen (beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur) en Sparta-AZ (16.45 uur).

Te zien bij El Fuego (vaak op verzoek) zijn dit weekeinde ook andere voetbalwedstrijden uit de Britse, Belgische, Duitse en Spaanse voetbalcompetities. De regionale clubs Granada CF en Málaga CF treden zondagavond 14 augustus aan voor hun eerste competitieduels in de Spaanse Segunda División. Granada gaat daartoe op bezoek bij UD Ibiza (aftrap 19.30 uur), Málaga speelt vanaf 22.00 uur een uitwedstrijd tegen Burgos.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s