Feria de Málaga begint dit weekeinde

MALAGA – Na een afwezigheid van twee jaar vanwege het Covid-19 virus staat dit jaar weer het Feria de Málaga op de agenda. Het Feria de Málaga is één van de grootste zomerfeesten aan de Costa del Sol.

Dit jaar wordt het feest gevierd van zaterdag 13 augustus tot zaterdag 20 augustus. De opening vindt traditioneel plaats op de vrijdagavond (rond middernacht) met wat plechtigheden en een aansluitend vuurwerk op het strand La Malagueta en Huelin.Het programma kent daarna dagelijks activiteiten in de binnenstad van Málaga, ’s avonds verleggen de festiviteiten zich naar het centrale feestterrein (gelegen naast de A7 richting Torremolinos). Daar wordt standaard tot in de ochtenduren doorgefeest, waarbij bezoekers met taxi’s en speciale bussen van en naar het centrum worden vervoerd.

Een groot deel van de concerten is gratis bij te wonen. Het complete programma is te vinden op de website http://feria.malaga.eu/.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s