Europees duel FC Twente te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalduels in de derde voorronde van de Conference League zijn donderdagavond 11 augustus in Nerja te zien bij de Nederlands/Spaanse bar El Fuego aan de Calle Filipinas, even voor de boulevard van Playa Burriana.

FC Twente verdedigt daarbij in Enschede een 1-3 uitzege op het Servische FK Čukarički. De wedstrijd begint donderdagavond om 19.00 uur. Ook andere wedstrijden uit de Conference League zijn daarbij (veelal op verzoek) te zien bij bar El Fuego, waar komend weekeinde ook de tweede speelronde voor de Nederlandse Eredivisie is te zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s