Stroomonderbrekingen in delen van Nerja op maandag

NERJA – Als gevolg van onderhoudswerkzaamheden aan het elektriciteitsnetwerk van Nerja kan er op maandagochtend 1 augustus sprake zijn van stroomonderbrekingen in delen van Nerja.

Het onderhoud is voorzien aan de Calle Los Almendros, Calle Coin, Calle Cortija Mora, Calle Filipinas, Calle Lucena, Calle Periana, Calle Rincón de la Victoria. Calle Úbeda, Calle Vélez-Málaga, Pueblo Lucena, Urbanición Las Flores, Urbanción Frigiliana Sur, Urbanción Golden Hill, Urbanción Jardin de Burriana, Urbanación Ladera de Burriana, Urbanción El Litoral, Urbanción Miramar, Urbanción Pueblo Alhama, Urbanción Pueblo Azahara en de Urbanción Sierramar.

Het onderhoud staat gepland tussen 07.30 en 09.30 uur en van 13.00 tot 15.30 uur. Meer informatie is te verkrijgen via het telefoonnummer (+34) 900 850 840 en/of de website http://www.edistribucion.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s