Málaga en Granada CF beginnen nieuwe competitie met uitduels

MALAGA/GRANADA – De beide Andalusische voetbalclubs Málaga CF en Granada CF beginnen het nieuwe voetbalseizoen voor de Spaanse Segunda División met een uitduel. Het afgelopen seizoen gedegradeerde Granada (dat zaterdagavond een oefenwedstrijd tegen het naar de Primera División gepromoveerde UD Almería met 3-2 won, red.) speelt de eerste wedstrijd op zondag 14 augustus (aanvang 19.30 uur) bij en tegen UD Ibiza.

Málaga mag na een slecht vorig seizoen de draad weer oppakken met een uitwedstrijd tegen Burgos (zondag 14 augustus, 22.00 uur). Het eerste onderlinge duel voor de nieuwe competitie spelen Málaga en Granada in het weekeinde van 7 december in het La Rosaleda-stadion van Málaga, de exacte datum en tijd voor deze streekderby is nog niet vastgesteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s