Temperaturen rond Nerja verder omhoog

NERJA – De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) verwachten dat de temperaturen rond Nerja de komende week nog iets verder oplopen. Voor maandag 25 en dinsdag 26 juli zou de gemiddelde dagtemperatuur in die vooruitzichten oplopen tot 34 graden Celsius, terwijl voor de rest van de week gemiddelde waarden van dertig graden worden verwacht.

Van wind is de komende dagen amper sprake, neerslag wordt ook niet voorzien. Voor zondag 24 juli houden de weerkundigen het vooralsnog op een gemiddelde dagtemperatuur van 31 graden, de dagen daarna schiet het kwik dus nog verder omhoog om met ingang van woensdag 27 juli weer iets te zakken tot de grens van 30 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s