Concert band One For my Baby in Almuñécar

ALMUNECAR – De uit acht muzikanten bestaande band ‘One For my Baby’ van de Belgische zanger Dirk Van Halewyck verzorgt op zondag 31 juli  een concert in het Parque El Majuelo van de kustplaats Almuñécar.

De band spelt vooral covers met daarbij een eigen jazz-, funk-, en pop-interpretatie. Het optreden begint rond de klok van 22.30 uur, kaarten (verkrijgbaar aan de kassa’s bij de entree) kosten vijftien euro per persoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s