Kamperen en vreugdevuren niet toegestaan tijdens San Juan-viering

NERJA – De gemeente Nerja heeft dinsdag 21 juni eindelijk, nadat ze zich erg lang in stilzwijgen had gehuld, de regels rond de viering van het traditionele San Juan-feest in de nacht van donderdag 23 op vrijdag 24 juni vrijgegeven en gepubliceerd. De opvallendste conclusie is daarbij dat het dit jaar níet is toegestaan om op het zogeheten Blauwe Vlaggen-stranden, Playa Burriana, Torrecilla en Maro, vreugdevuren te ontsteken of te kamperen op deze stranden.

De complete regelgeving is terug te vinden op de gemeentelijke website https://www.nerja.es/wp-content/uploads/2022/06/NORMAS-DE-OBLIGADO-CUMPLIMIENTO-EN-LA-NOCHE-Y-FIESTA-DE-SAN-JUAN-2022-1-1.pdf . Wél is er de traditionele verbranding van de ´Jua´ op het strand van Burriana om middernacht en speelt de lokale band Al Alba daar van 22.00 tot 24.00 uur. Na de verbranding van de ´Jua´ volgt er een vuurwerk, muziek is dit jaar toegestaan tot 02-00 uur ´s nachts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s