Komedie El último que apague la luz in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja wordt zaterdagavond 18 juni de komedie El último que apague la luz opgevoerd. Het cultureel centrum van Nerja is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, entreebewijzen kosten vijftien euro per persoon.

De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt circa één uur. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural. Deze kunnen ook via internet worden gereserveerd: https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJAULTIMOLUZ.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s