Formule 1 Grand Prix Canada in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de  Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Daar is zondagavond 20 juni de Formule 1 Grand Prix van Canada op meerdere grote tv-schermen te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 20.00 uur voor hun wedstrijd. De race is de negende wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt Max Verstappen met 150 punten, vóór zijn teamgenoot Sérgio Pérez (129 punten) en de Monegask Charles Leclerc (116 punten).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s