Voetbaltoernooi op velden stadion Pepe Luis Bobadilla van Nerja

NERJA – Op de velden van het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla aan de Calle Carlos Millón 9 in Nerja wordt zaterdag 11 juni een mini-voetbaltoernooi afgewerkt met drie teams. De deelnemende ploegen zijn een veteranenteam van CD Nerja, een selectie van voetballers uit de Axarquía-regio én een team dat is samengesteld uit regionale oud-profvoetballers.

De toegangsprijs is vijf euro per persoon, de opbrengst is bestemd voor de stichting Fundación Josep Carreras, een stichting die zich inzet voor de slachtoffers van leukemie. Het toernooi begint om 19.00 uur ´s-avonds, de laatste wedstrijd begint om 20.50 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s