Voetbalinterland Wales-Nederland in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het Nederlands voetbalelftal speelt de komende dagen haar poulewedstrijden voor de Nations League, waarin Oranje is ingedeeld in groep 4 van de A-League met België, Polen en Wales. De wedstrijden zijn in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Flipinas, net voor het strand van Burriana.

Nederland treft woensdagavond 8 juni (20.45 uur Cardiff City Stadium) in de tweede wedstrijd Wales, nadat het openingsduel in en tegen België overtuigend met 1-4 werd gewonnen. Op zaterdag 11 juni speelt het Nederlands elftal thuis tegen Polen. Dinsdag 14 juni volgt dan de thuiswedstrijd tegen Wales. Ook deze wedstrijden beginnen om 20.45 uur.

Ook alle andere poulewedstrijden voor de Nations League zijn de komende dagen rechtstreeks te volgen bij bar El Fuego.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s