Film Woman at War te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 8 juni in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Woman at War´ van regisseur Benedikt Erlingsson vertoond. Deze IJslandse/Oekraïense productie uit 2018 is te zien in de originele IJslandse uitvoering en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Hoofdrollen zijn er voor Halldóra Geirharôsdóttir en Daviô Pór Jónsson . De vertoning begint om 19.00 uur en duurt 101 minuten. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s