Dansshow Academia de Baile de Sara Jorge in Centro Cultural

NERJA – De Academia de Baile de Sara Jorge verzorgt vrijdagavond 10 juni een optreden in het Centro Cultural Villa de Nerja. Het optreden begint om 20.00 uur en duurt circa één uur, toegangskaarten kosten zes euro per persoon. De dansgroep bestaat uit kinderen van drie jaar tot en met volwassenen.

Deze entreebewijzen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa´s van het theater aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. Ook zijn deze online te reserveren via de link https://entradas.mientrada.net/janto/?Nivel=Evento&idEvento=NERJASARAJORGE22

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s