Warm weer houdt aan rond Nerja

NERJA – Het warme weer en de zon van de afgelopen bepalen ook de komende dagen het weerbeeld in en rond Nerja. Halverwege de komende week verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) dat de grens van 30 graden Celsius qua gemiddelde dagtemperatuur zelfs wordt overschreden.

Voor zondag 5 juni lijkt het kwik niet hoger te komen dan een gemiddelde waarde van 26 graden Celsius, daarna loopt de temperatuur gestaag en iedere dag iets op. De zon speelt ook de komende week een hoofdrol rond Nerja, al is er af en toe sprake van wat voorbij drijvende wolkendekken. Neerslag wordt de komende dagen niet verwacht, ook de wind laat het grotendeels afweten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s