Jaarlijkse viering Feria de Frigiliana nadert

FRIGILIANA – Het jaarlijkse dorpsfeest van Frigiliana, het Feria de Frigiliana, nadert met rasse schreden. Het spectaculaire feest in het bergdorp boven Nerja staat dit jaar van vrijdag 10 tot en met maandag 13 juni op het programma.

Waar jarenlang het stierenrennen door de nauwe straten van Frigiliana hét hoogtepunt was van het festival, werd dit zo´n tien jaar geleden onder politieke druk van het programma afgevoerd. In de ‘Carrera de Autos Locos’ werd zes jaar geleden een passende vervanger gevonden. Deze knotsgekke race met ‘zeepkisten’ en andere, niet motorisch aangedreven, voertuigen staat dit jaar gepland op zondag 12 juni (start rond het middaguur).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s