Film C´mon C´mon te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 25 mei in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘C´mon C´mon´ van regisseur Mike Mills vertoond. De Amerikaanse productie uit 2021 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze zwart-wit film zijn er voor Joaquin Phoenix en Gaby Hoffmann. De vertoning begint om 19.00 uur en duurt 108 minuten. De entreeprijs bedraagt zes euro per persoon (inclusief één consumptie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s