Granada CF degradeert op laatste speeldag

GRANADA – De Andalusische voetbalclub Granada is op de laatste speeldag van het seizoen 2021/2022 alsnog gedegradeerd uit de hoogste Spaanse voetbalafdeling, de Primera División. In het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada kwam de club zondagavond 22 mei niet verder dan een bloedeloos 0-0 gelijkspel tegen opponent Espanyol.

Omdat rechtstreekse concurrent Cadiz CF wél won in de uitwedstrijd tegen hekkensluiter en het al gedegradeerde Alavés (0-1) wipte deze club op de valreep en met één punt verschil over Granada op de ranglijst.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s