Playoffs Eredivisie en Formule I Grand Prix Barcelona te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De returns in de Playoffs van de Eredivisie én de Formule I Grand Prix van Barcelona zijn zondag 22 mei te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas bij Playa Burriana in Nerja.

De playoffs in de Eredivisie voetbal hebben als inzet een ticket voor de UEFA Europa Conference League van komend seizoen. AZ neemt het daarbij vanaf 14.30 uur in Alkmaar op tegen Heerenveen, nadat de eerste wedstrijd met 3-2 door de Friezen werd gewonnen. De andere wedstrijd gaat (vanaf 18.00 uur) in Arnhem tussen Vitesse en Utrecht waarbij Utrecht de 3-1 winst van de thuiswedstrijd verdedigt.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef én regerend wereldkampioen Max Verstappen) starten zondag om 15.00 uur voor hun wedstrijd. De race is de zesde wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. In de huidige WK-stand leidt de Monegask Charles Leclerc met 104 punten, Max Verstappen volgt met 85 punten.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s