Poolbiljart-toernooi voor koppels bij Fitzgerald’s Bar

NERJA – Bij Fitzgerald’s Bar in Nerja kan op dinsdag 31 mei worden deelgenomen aan een poolbiljart-toernooi voor koppels. De bar is gevestigd op de hoek van park Verano Azul, onder het pand van de Carrefour-supermarkt in Nerja. Het toernooi wordt afgewerkt op dinsdag- en woensdagavonden, tot alle wedstrijden zijn gespeeld.

Het toernooi begint dinsdag 31 mei om 20.00 uur, opgave voor deelname kan tot woensdag 25 mei 22.00 uur. De inschrijvingskosten bedragen twintig euro per koppel. Er kunnen maximaal 32 teams worden ingeschreven, het totale prijzengeld bedraagt 760 euro.

Het speltype is het zogeheten ´best of three´, vanaf de laatste acht wordt dit ´best of five´. De halve finales gaan over ´best of seven´, de finale wordt gespeeld als ´best of nine´ afgewerkt. Het toernooi wordt gespeeld volgens de regels die gelden tijden de jaarlijkse Nerja Pool-competitie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s