Atletiekstadion Enrique López Cuenca krijgt forse opknapbeurt

NERJA – Het gemeentelijk atletiekstadion Enrique López Cuenca van Nerja aan de N-340 krijgt deze maand een opknapbeurt ter waarde van drie ton. Dit gebeurt met het oog op de Spaanse atletiekkampioenschappen, die van 24 tot en met 26 juni in Nerja worden gehouden.

Een en ander is noodzakelijk om de tv-uitzendingen van de zender RTVE mogelijk te maken. Het gros van het bedrag, 250.000 euro, wordt besteed aan een betere verlichting in het stadion. De resterende 50.000 euro worden geïnvesteerd in een verbetering van de ruimte voor de juryleden en communicatieapparatuur, zodat de tv-uitzendingen zonder problemen kunnen plaatsvinden. Het benodigde geld voor de aanpassingen wordt grotendeels opgehoest door de Diputación Provincial, de gemeente Nerja draagt zelf 50.000 euro bij aan de aanpassingen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s