Granada CF onderuit bij Real Betis

SEVILLA – Na een 2-0 verlies bij Real Betis in het Villamarín Stadium van Sevilla moet voetbalclub Granada CF tot de laatste competitiedag wachten of het ook volgend seizoen weer in de Spaanse Primera División mag uitkomen.

De Andalusische club staat momenteel met 37 punten op de zestiende plaats van de ranglijst. RCD Mallorca en Cádiz CF hebben slechts één punt minder en kunnen in theorie Granada nog passeren. Granada speelt volgende week zondag (22 mei, aanvang 18.30 uur) thuis tegen RCD Espanyol, bij winst is de club verzekerd van een nieuw seizoen in de Primera División.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s