Belangrijke zege voor Málaga CF

TENERIFE – Met een 0-2 overwinning bij en tegen CD Tenerife deed voetbalclub Málaga CF zondagavond 15 mei goede zaken in de Spaanse Segunda División. Met nog twee competitiewedstrijden voor de boeg heeft de Andalusische formatie nu een gat van vijf punten geslagen met de degradatiezone en is daarmee zo goed als zeker van lijfsbehoud op het tweede Spaanse voetbalniveau.

Málaga kwam al na acht minuten spelen op een 0-1 voorsprong dankzij een treffer van Álvaro Vadillo. Hoewel beide ploegen elkaar vrijwel de gehele wedstrijd in evenwicht hielden, trokken de bezoekers drie minuten na rust de volle buit naar zich toe. Aleix Febas tekende voor de 0-2 en daarmee tevens voor de eindstand.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s