Granada CF zet nieuwe stap richting lijfsbehoud in Primera División

GRANADA – Met een zwaar bevochten 1-0 zege op Athletic Bilbao heeft de Andalusische voetbalclub Granada CF dinsdagavond 10 mei een nieuwe en grote stap gezet richting handhaving in de Spaanse Primera División. Met nog twee competitiewedstrijden voor de boeg is Granada nu de degradatiezone ontstegen en staat de club momenteel op de zestiende plaats van de competitieranglijst.

In het eigen stadion Nuevo Los Cármenes had Granada dinsdagavond de handen meer dan vol aan de bezoekers. Toch kwam de thuisclub na ruim een half uur spelen op een 1-0 voorsprong via een treffer van Álex Collado. Athletic drong daarna fel aan maar slaagde er niet in de schade te repareren. Toen Mikel Vesga vijf minuten voor tijd tegen zijn tweede gele kaart (en dus rood) aanliep was het gedaan met de dadendrang van Ahtletic Bilbao. Granada hield het hoofd koel en speelde de man-meer-situatie uit, met een bevrijdende 1-0 zege tot gevolg.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s